Reklam
Reklam

Başkan Aslan'ın bitmeyen enerjisi!

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl teşkilatı 2023 de yapılması planlanan seçimlerine dönük hazırlıklara hız verdi.

Başkan Aslan'ın bitmeyen enerjisi!
Editör: Urfa Haber 63
05 Aralık 2022 - 11:14 - Güncelleme: 05 Aralık 2022 - 14:44
2023 seçimleri için yol haritasını çıkartan Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan, sahada ki çalışmalarını artırdı. İşte Anavatan Partisi Şanlıurfa İl örgütünün o yol haritası ve haftasonu çalışmalarından öne çıkanlar.
Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Anavatan Partisi Şanlıurfa İl teşkilatı 2023 de yapılması planlanan seçimlerine dönük hazırlıklara hız verdi.2023 seçimleri için yol haritasını çıkartan Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan, sahada ki çalışmalarını artırdı.
Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan, önümüzdeki sene planan seçim için teşkilatıyla birlikte adım adım , kapı kapı dolaşıyor.
Başkan Aslan, seçim çalışmalarına hız vererek, izleyeceği yol haritasını belirledi. Bu doğrultuda sahaya inen Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan,Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Emin Yavuz ve Genel Merkez Yöneticisi Ahmet Alpak ile partililer  kapı kapı dolaşarak sorunları dinliyor, tüm bu çalışmalar ise Genel merkeze raporlanıyor.
Anavatan Partisi Şanlıurfa il teşkilatı , 2023 seçimi yaklaşırken çalışma temposunu her geçen gün biraz daha yükseltiyor.

Bu haber 1584 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum