Reklam

Başkan Aslan , Filistin'e Destek Çadırında !

Anavatan Partisi Şanlıurfa il başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan tüm teşkilatı ile birlikte Filistin’e destek vermek için Topçu Meydanında Kurulan Filistin’e Destek Çadırına gitti.

Başkan Aslan , Filistin'e Destek Çadırında !
Editör: Urfa Haber 63
10 Haziran 2021 - 09:10
Anavatan Partisi Şanlıurfa il başkanı Halil Aslan tüm teşkilatı ile birlikte Filistin’e destek
Anavatan Partisi Şanlıurfa il başkanı Halil Aslan tüm teşkilatı ile birlikte Filistin’e destek vermek için Topçu Meydanında Kurulan Filistin’e Destek Çadırına gitti.Başkan Aslan ve tüm Teşkilatı ve onlarca partili ile birlikte Kahrolsun İsrail sloganları eşliğinde Filistin’e Destek Çadırına gittiler. Filistin’e Destek Çadırında yetkililer ve diğer siyasi parti il başkanlarıyla birlikte bilgi alışverişinde bulundu.
Anavatan Partisi Şanlıurfa il başkanı Halil Aslan yaptığı açıklamada ;
Filistinli, Gazzeli, Kudüslü ve diğer Filistin toprakları İsrail’in Zulmü altında; Biz bu zülmü Protesto etmek için bugün ANAVATAN Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak diğer siyasi parti il başkanlarıyla birlikte  Gazze, Kudüs’a Destek Çadırını ziyaret ettik, Kudüs bizim şerefimizdir. Filistin bizim onurumuzdur. Biz bu onurumuzu hiç oluşuma çiğnetmeyiz. Yine bildiğiniz gibi Kudüs ilk Kıblegahımızdır ve ilk Kıblegahımız olarak kalacaktır. Bugün burada İsrail ve Siyonistleri lanetliyoruz. Kahrolsun İsrail. ‘’ ifadelerini kullandı.

 
Bu haber 721 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum