Reklam
Reklam

Başkan Aslan, Engellileri unutmadı

10-16 Mayıs Dünya engelliler haftasında engelli vatandaşlar ile tek tek ilgilenen Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan ve yönetimi istişare toplantısı düzenledi.

Başkan Aslan, Engellileri unutmadı
Editör: Urfa Haber 63
13 Mayıs 2021 - 10:14 - Güncelleme: 13 Mayıs 2021 - 10:16
10-16 Mayıs Dünya engelliler haftası kapsamında engelli bireylerle bir araya gelen Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan ,  : " Hepimiz birer engelli adayıyız "dedi.
Başkan Halil Aslan ve yönetimi salgın döneminde çok hassas olarak ve tüm tedbirleri alarak engelliler Haftası kapsamında engelli vatandaşlarla ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.Özel bir işletmede gerçekleşen istişare toplantısında Başkan Aslan engelli bireyler için yapılan çalışmaları dinleyerek taleplerini tek tek dinleyerek gelen misafirleri ile sohbet etti.
İl başkanı Halil Aslan , İsrail'i kınayarak ve  Filistin'de zulüm gören Müslümanların bir an evvel zafere kavuşması için dua ederek konuşmasına başladı.
Başkan Aslan sözlerine, “Azmi ve cesareti, başarılı çalışmalarıyla ülkemize güç veren  engelli kardeşlerimizin 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftasını tebrik ediyoruz.Yeryüzü'nün yaklaşık yüzde 15'inin engelli olduğu tahmin ediliyor,o zaman hepimiz birer engelli adayı olduğumuzu unutmadan ailemize ve topluma bu anlayışla ve hassasiyetle davranmalıyız.Yaşamın her alanında engelleri ortadan kaldıracak koşulları var etmek,Şanlıurfa ve Türkiye olarak bu kıymetli engelli kardeşlerimize daha mutlu bir Şanlıurfa hazırlamak ortak sorumluluğumuzdur. Bu anlamda engelli kardeşlerimin gösterdikleri azim ve elde ettikleri başarılardan bizler gereken dersleri çıkarmalıyız. Engelli kardeşlerimin yaşama üretici bireyler olarak katkı sunmaları ve yaşamın her noktasında hiç kimseye ihtiyaç duymadan yaşamlarını devam ettirebilmeleri  için gereken adımların atılması için bugün Şanlı Görme Engelliler Spor Başkanı Osman Keskin ve Şanlıurfa Bedensel Engelliler Spor Kulübü başkanı M.Veysi Fırat ile bir araya gelip istişare toplantısı düzenledik.Kendilerine ve üyelerine katılımları için teşekkür ederiz "dedi.
 

Bu haber 1057 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum