Reklam
Reklam

Başkan Aslan'dan Şanlıurfa Besi OSB'ye Ziyaret

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan, Tarıma Dayalı İhtisas Besi Bölgesinde yapılan çalışmaları inceledi.

Başkan Aslan'dan Şanlıurfa Besi OSB'ye Ziyaret
Editör: Urfa Haber 63
29 Mayıs 2021 - 11:34 - Güncelleme: 29 Mayıs 2021 - 15:22
Başkan Aslan, " Besi OSB projesinin hayat bulması için gerekli destekleri sağlayacağız " dedi.
Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan, Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu. 855 Hektar alan üzerinde kurulan  Besi OSB'de genişletilmiş alanlarla birlikte 150 bin büyükbaş hayvan kapasitesine sahip olacak.
Şanlıurfa ekonomisi ve tarımına büyük katkı sağlayacak olan Besi OSB'de projeler devam ediyor. Besi OSB'deki incelemelerinin ardından Başkan Aslan, OSB'deki yatırımları gezdi. Binlerce Şanlıurfa'lıya iş imkanı sağlayacak yatırımları gezen Başkan Aslan,  işçilerle sohbet edip girişimcilerden  yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gezisinin ardından Besi OSB Müdürlüğüne geçen Başkan Aslan, Şanlıurfa Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu başkanı Mehmet Çinpolat'ı ziyaret etti. Çinpolat, Başkan Aslan'a OSB'de yapılan yatırım ve projeler hakkında bilgi verdi.
BESİ OSB'YE HER ZAMAN DESTEK SAĞLAYACAĞIZ
Besi OSB'deki çalışmalara Anavatan Partisi Şanlıurfa İl teşkilatı olarak her zaman destek sağlayacaklarını ve Besi OSB'nin bir an önce sıkıntılarının giderilmesi için ilgililerle görüşmeler yapacaklarını ifade eden Başkan Aslan, şunları söyledi.
"Şehrimiz adına hayvancılık çok önemli bir faktör ve birçok aileyi ilgilendiren faktördür. Organize anlamında planlanmış olması heyecan verici bir projedir. Proje çok geniş bir alanı kapsıyor. 855 hektarlık bir alanda çalışmalar yapılıyor. Buranın önemli derecede bir su sorunu ihtiyacı var. Su kaynağını çözmek ve buraya gerekli olan hattın sağlıklı bir şekilde ulaştırabilmek ve diğer alt yapı konularını inceledik.
Alanda projenin bu güne kadar olan yapılanlarla ilgili incelememiz oldu ve burada önemli çalışmalara imza atılmış. Alt yapı çalışmalarından sonra bu proje ki 110 bin genişletme kapasite ile 150 bin büyükbaş hayvana çıkabilecek bir Besi Organize Bölgesidir. Ekonomik anlamda Şanlıurfa'yı büyütebilecek, hayvancılık sektörünü geliştirebilecek ve belkide tüketiciye çok olumlu anlamda böyle projelerin hayat bulmasıyla birlikte yansıması olabilecek projelerdir.
Anavatan Partisi Şanlıurfa İl teşkilatı olarak şehrimize yapılan her yatırımı kendi yatırımı olarak gören, hepsinin şehrin kalkınmasında önemli yer olduğuna inanan bir yapıda hareket ediyoruz. Şehrin yöneticileriyle yapacağımız değerlendirmeden sonra hızlı bir şekilde hayat bulabilmesi için ilgili kurumlarda da takipçisi olacağız. Alt yapı noktasında Parti olarak bize düşen konularda destek verme noktasında elimizden geleni yapacağız. "ifadelerini kullandı.
 
Bu haber 1475 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum