Reklam

Başkan Aslan'dan kırsala çıkartma

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan , Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Emin Yavuz ,il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Haliliye İlçesine bağlı Güçlü köyüne ziyarette bulundu.

Başkan Aslan'dan kırsala çıkartma
Editör: Urfa Haber 63
18 Eylül 2021 - 10:59
Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan, Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Emin Yavuz ,il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Haliliye İlçesine bağlı Güçlü köyüne ziyarette bulundu.
Çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Anavatan Partisi Şanlıurfa İl ve İlçe Teşkilatları ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Aslan , Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Emin Yavuz ,Güçlü Köyü muhtarı Haçım Demir ile birlikte  , köy odalarına ziyaretinde çok sayıda kalabalık kitle ile buluştu. Köy odalarında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Aslan ve ilçe başkanı Yavuz , köylülerin yaşadıkları sorunları dinledi. Çok sayıda kitlenin sevgi seli ile karşılaşan Başkan Aslan, köy odasında  çay içti, sohbet etti.
Başkan Aslan, Anavatan Partisinin geçmişte  yapmış olduğu hizmetler hakkında bilgiler aktardı. Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Başkan Aslan, Anavatan Partisi İl teşkilatı olarak ziyaretlerini bundan sonra da sürdüreceklerini belirtti.
Köy ziyaretlerinde Güçlü köy muhtarı Haçım Demir Köylüler adına ziyaretleri için başta Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan , Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Emin Yavuz  başta olmak üzere   katılımcılara teşekkürlerini sundu.
 
Bu haber 670 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum