Reklam

Başkan Aslan'dan Engelliye sürpriz pasta

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan , 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli çocukların evlerine ziyarette bulundu.

Başkan Aslan'dan Engelliye sürpriz pasta
Editör: Urfa Haber 63
03 Aralık 2021 - 18:31 - Güncelleme: 03 Aralık 2021 - 18:37
Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan , 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli çocukları unutmayarak evlerine pasta götürdü. Özel gereksinimli çocuklar yasadıkları sürpriz karşısında büyük bir heyecan ve mutluluk duyarken çocukların aileleri de bu günde kendilerini unutmayan Başkan Halil Aslan’a teşekkürlerini iletti.

Başkan Aslan, : Engelli çocuklarımızın daha yaşanılabilir bir dünyada, ötekileştirilmeden, hayata umutla baktığı bir yaşam hedefliyoruz. Küresel salgın süreci sebebiyle bir arada bulunmasak da çocuklarımızın hayatını kolaylaştıracak ve topluma katılımlarını sağlayacak bir yaşam hayal ediyoruz. Çünkü bizler biliyoruz ki asıl engel duyarsız zihinlerdir. Güçlü, mutlu ve eşit bir toplum olabilmek ancak farklılıklarımızla bir bütün oluşturabildiğimizde başlar. Canım çocuklarım, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle sizlerin bu dünyanın geleceği ve umudu olduğunu bir kez daha hatırlatmak isterim. Yakın zamanda yeniden kavuşacağız. Mutlulukla kalın” dedi.
Bu haber 633 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum