Reklam
Reklam

Başkan Aslan'dan Başkan Ayşe Çakmak'a Ziyaret

Anavatan partisi Şanlıurfa il başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan, kadın kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ı ziyaret etti.

Başkan Aslan'dan  Başkan Ayşe Çakmak'a Ziyaret
Editör: Urfa Haber 63
29 Aralık 2020 - 16:16 - Güncelleme: 29 Aralık 2020 - 19:27
Bir süre önce mecliste yapılan oylama sonucu Siverek’in yeni Belediye Başkanı seçilen Ayşe Çakmak’a ziyaretler sürüyor. Ziyaretler kapsamında Anavatan partisi Şanlıurfa il başkanı Halil Aslan, kadın kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ı Çakmak’ı makamında ziyaret etti.
Başkan Aslan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ayşe Çakmak, “Başkan Halil bey'e nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Ziyareti ve desteği bizleri ziyadesiyle memnun etti.” dedi.
Başkan Aslan ise,"Siverek'in yeni Belediye başkanı seçilen sayın Ayşe Çakmak'a kadın kolları ve yönetim kurulu arkadaşlarla birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk, güzel bir sohbet oldu"dedi.
Ziyaretin ardından Anavatan partisi Şanlıurfa il başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ı plaket takdime etti.

 
Bu haber 4168 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum