Reklam
Reklam

Başkan Aslan, Çarşı esnafı ile bir araya geldi

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan , esnaf ziyaretlerinde bulundu.

 Başkan Aslan, Çarşı esnafı ile bir araya geldi
Editör: Urfa Haber 63
14 Ekim 2021 - 10:03
Başkan Aslan , gezi ve ziyaretleri kapsamında Haşimiye bölgesinde Attar Pazarı, Ucuzluk Pazarı, Kuşçu Pazarı ve Tarihi Çarşı esnafı ile bir araya geldi.
Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan , Tarihi çarşıları ziyaret eden Başkan Aslan , vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.Vatandaşların şikayet ve öneriler ile karşılanan Aslan esnafa teşekkür ederek Şanlıurfa’nın gelişimi ve dönüşümü için her zaman sahada olacaklarını belirtti.
Her fırsatta esnaf ve vatandaşlar la bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan’ın bugünkü adresi Haşimiye Bölgesindeki esnaflar oldu.
Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan , esnaf ziyaretlerinde , talepleri birinci ağızdan almak, sıkıntıları  da yerinde tespit etmek amacıyla yürüttüğü mahalle esnaf  gezileri programları kapsamında Haşimiye bölgesinde Attar Pazarı, Ucuzluk Pazarı, Kuşçu Pazarı ve Tarihi Çarşı esnafı ile incelemelerde bulundu. Başkan Aslan , her zaman yatırımcının,  esnafın ve Şanlıurfalıların yanında olduklarını ifade etti.
 
Bu haber 881 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum