Reklam

Başkan Aslan, Başhekim ve hasta ziyaretinde bulundu

Anavatan Şanlıurfa il başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek ziyaret etti. Başkan aslan ardından Hastanede yatmakta olan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ temennilerinde bulundu.

Başkan Aslan, Başhekim  ve hasta ziyaretinde bulundu
Editör: Urfa Haber 63
05 Mart 2021 - 16:51 - Güncelleme: 05 Mart 2021 - 19:40
Anavatan Şanlıurfa il başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan, Başkan yardımcısı Haçim Güneş, Teşkilat başkanı Salih Horuz ve Ahmet Baylan ile birlikte Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek ziyaret etti.. Başkan Aslan ardından  Hastanede yatmakta olan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ temennilerinde bulundu
Ziyaret sonrası açıklama yapan Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek Anavatan Şanlıurfa il başkanı Halil Aslan'ın ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.
Ziyarette açıklama yapan Anavatan Şanlıurfa il başkanı MKYK üyesi Halil Aslan, " Anavatan Partisi il Başkanlığı olarak Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsünde Başhekim  Ahmet Güzelçiçek'i makamında ziyaret ettik. Güzelçiçek takdire şayan bir çalışma ile  tüm sağlık çalışanlarının, Hastaların ve hasta yakınlarının  babacan tavrı  ile gönülleri fetih ettiğini gördük. Bizde Şanlıurfa halkı adına baş başhekimimizin teşekkür ediyoruz ve her zaman başhekimimizin yanındayız ve bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.
Başkan Aslan ve beraberindeki yönetimi kurulu üyeleri ardından hastanede yatmakta olan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ temennilerinde bulundu.

 
Bu haber 2792 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum