Reklam
Reklam

Başkan Aslan, Ankara temaslarına başladı

Anavatan Şanlıurfa il başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan ve yönetimi kurulu üyeleri Ankara’da Cumhurbaşkanı Danışmanı Ayhan Oğan’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Aslan, Ankara temaslarına başladı
Editör: Urfa Haber 63
03 Şubat 2021 - 15:57 - Güncelleme: 03 Şubat 2021 - 17:36
Bir dizi temaslardan bulunmak üzere Ankara'ya giden Anavatan Şanlıurfa il başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan,ile yönetim kurulu üyelerinden  Şeyh Hacım, Mehmet Bike,ve  Salih Horoz Cumhurbaşkanı Danışmanı Ayhan Oğan’ı makamında ziyaret etti.
Şanlıurfa'da Anavatan il başkanlığına getirilen ve 1,5 yıl içerinden  11 ilçe kongresini gerçekleştiren ve bir çok başarıya koşturan Halil Aslan Anavatan genel merkezi tarafından MKYK üyeliğine seçilmişti. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını belirten Başkan Aslan, bir dizi temaslarda bulunmak üzere yönetim kururlu ile birlikte Ankara'ya gelen Aslan burada  Cumhurbaşkanı Danışmanı Ayhan Oğan’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaret ile ilgili açıklama yağan Başkan Aslan, "Cumhurbaşkanı Danışmanı Ayhan Oğan’ı yönetim kurulu arkadaşlarla birlikte makamında ziyaret ettik, misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz.  Şanlıurfa ile ilgili istişarede bulunduk, ayrıca Cumhur ittifakı ile ilgili konuştuk"dedi.

Bu haber 4680 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum