Reklam

Başkan Aslan; Ankara'da temaslarda bulundu

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan, Başkent Ankara'da Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi ile bir araya gelerek, Şanlıurfa'nın sorunlarını iletti.

Başkan Aslan; Ankara'da temaslarda bulundu
Editör: Urfa Haber 63
19 Kasım 2021 - 21:45
ANAVATAN Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan Şanlıurfa’nın sağlıkta yaşadığı doktor yetersizliği, özel hastanelerin durumu ve eczaneler önündeki kuyrukların çözüme kavuşması için Ankara’da temaslarına devam ediyor.
 
Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan geçen günlerde  bir dizi temaslarda bulunmak üzere gittiği Ankara'da Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi ile  görüşerek, Şanlıurfa'nın  sorununu iletti.
Görüşmede Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan,Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim  Çelebi'ye Viranşehir İlçe Teşkilatlanması  ile ilgili bilgiler vererek son günlerdeki toplu katılımlar ile ilgili bilgiler de sundu.
 
ANAVATAN Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan ,İl Başkan Yardımcısı Mehmet Bike  ve Şanlıurfa heyeti ile birlikte ANAVATAN Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi'yi ziyaret ettiler.
Bu haber 907 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum