Reklam
Reklam

Başkan Aslan, Aday mı oluyor!

Şanlıurfa Anavatan Partisi İl Başkanı Halil Aslan, kentte görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi. Kentin sorunlarına değinen Aslan, Yapılacak olan seçimde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacağını duyurdu.

Başkan Aslan, Aday mı oluyor!
Editör: Urfa Haber 63
28 Haziran 2022 - 14:25
Şanlıurfa’da yaşanan Çocuk Onkoloji doktorları eksiklikleri nede değinerek, Ankara’ya gittiğimizde bu konuyu bakanlar, milletvekilleri ve sağlık bakanlığı yetkilileri ile görüştüklerini memleketimize en kıza zaman içersin de Çocuk Onkoloji doktorları atamasının yapılacağını belirtti.
Aslan, gündeme ilişkin değerlendirme ve açıklamalarda bulunarak, şu ifadelere yer verdi:
”Ekonomik sıkıntılar vatandaşları ciddi manada derinden etkiliyor. Zor günler geçiriyor insanlar, marketlerde fiyatlar ateş pahası, cepleri yakıyor. Akaryakıt fiyatları tavan yapmış durumda. İnsanlar arabalarına binemez duruma gelmiş durumda. Yerel ve genel seçimlerde sahada olacağız. Her tarafta iddialıyız.
Turizm Şehri Şanlıurfa’da Sorunlar Hat Safhada
Göbeklitepe ve Germüş Kilisesi yolunda sıkıntılar mevcut, belediyelerin gerekli adımları atması gerekiyor. Büyükşehir Belediyesi bu noktada zayıf, gerekli hizmetleri yeterince yapmıyor. Kilise yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya.
 
Bu haber 864 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum