Reklam
Reklam

Başkan Aslan, 3 ilçenin başkanını belirledi

ANAVATAN Şanlıurfa il başkanlığı Halfeti, Haliliye ve Eyyübiye ilçe başkanlarını belirledi.

Başkan Aslan, 3 ilçenin başkanını belirledi
Editör: Urfa Haber 63
29 Ocak 2021 - 15:01 - Güncelleme: 29 Ocak 2021 - 17:26
ANAVATAN Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından ‘Üye kayıt ve toplu katılım’ töreni ve ilçe adayları tanıtımı yoğun katılım gerçekleştirildi. İl Başkanlığında gerçekleşen parti katılımına ANAVATAN Şanlıurfa İl Başkanı  ve MKYK üyesi Halil Aslan, yönetim kurulu üyeleri ve ANAVATAN Partisine gönül bağı olan kişiler katıldı.

ANAVATAN Şanlıurfa İl Başkanlığını binasında yapılan ve ANAVATAN Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan, yönetim kurulu üyelerinin bir araya geldiği toplantıda, Halfeti, Haliliye ve Eyyübiye  ilçe başkanları belirlendi. Halfeti İbrahim Gökçek, Eyyübiye  İbrahim Yalçıntaş ve Haliliye ilçe başkanlığına getirilen Hasan Yıldız'ın yetki belgesini ANAVATAN Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan takdim etti.
Anavatan Halfeti ilçe başkanı İbrahim Gökçek," Başkan Aslan ve teşkilatını teşekkür ediyorum,  bizde eski 1983 Anavatan kurucularındanız bizde yeni görevimiz aldık herkesi hayırlı olsun"dedi.
Eyyübiye  ilçe başkanı İbrahim Yalçıntaş," Bizlere bu görevi veren başkanımız teşekkür ederim inşallah görevimize en iyi şekilde devam edeceğiz"dedi.
Haliliye ilçe başkanı Hasan Yıldız ise, "Bu görevi bana layık gören başkanı teşekkür ederim Şanlıurfa ve Haliliye ilçesine hizmet edeceğim"dedi.
Takdim törenin ardından açıklama yapan Anavatan il başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan, Anavatan  partisinin ne kadar güçlü olduğunu  her şeyi göz önündedir . Şanlıurfa'ya nasıl hizmet ettiğimizi i neler yapıldığını nasıl hızlı bir şekilde tüm Şanlıurfa ve medya önünde hizmet ettiğimiz görülmektedir.  Anavatan seçime girecek ve sahalarda olacak bir partidir.  Geçmişi tecrübesi ile dolu çok değerli Halfeti yeni ilçe başkanımız Ahmet Gökçek,  ilçe başkanımıza atandı. Eyyübiye  ilçe başkanımıza atanan sayın İbrahim Yalçıntaş başkanımıza da tekrar hayırlı uğurlu olsun Eyyübiye en iyi hizmetlerine tekrar vereceğini de eminiz Eyyübiye halkına hayırlı uğurlu olsun, son olarak Haliliye ilçe başkanlığında da Hasan yıldız atandı."diye konuştu.

 

Bu haber 5890 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum