Reklam

Başarılı siyasetçi Aslan Eyyübiye'den aday mı oluyor!

Yerel seçimlere 7 ay kala Şanlıurfa’da siyaset hareketlenmeye başladı. Başarılı siyasetçi Eyyübiye için kulis yapmaya başladı.

Başarılı siyasetçi Aslan Eyyübiye'den aday mı oluyor!
Editör: Urfa Haber 63
25 Eylül 2023 - 16:09
31 Mart 2024 tarihinde yapılması beklenen Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için siyasi partiler tarafından aday belirleme sürecine girildi.
Yerel yönetimlerde göreve talip olacak aday adayları başvuru için gün saymaya başladı.
Eyyübiye Belediye başkan aday adaylığı için hazırlanan Şanlıurfa'nın renkli simalarından iş insanı Halil Aslan aday adaylığını açıkladı.
Aday adaylığı ile ilgili bir açıklama yapan Aslan açıklamasında " Parti teşkilatı tarafından bize bu görev verilirse Allah'ın izniyle oluşturacağımız mükemmel ve işin ehli kadrolar ile Eyyübiye halkının özlediği hizmete kavuşturmak için elinizden gele var gücümüz ile peygamberler ilçesine Hz. Eyyup'ın sabrı Hz. İbrahim'in cömertliği gibi hizmete susamış bu ilçemize hizmetkar olacağız inşallah.
Başkan Aday adayı Aslan, Allah'ın izniyle Biz belediye başkan adayı olacağız elimizden gelen en iyisini yapacağız biz hizmete adamıyız halktan biriyiz inşallah bize bir fırsat verilirse çalışma nasıl olur herkes görecek Allah'ın izniyle" dedi
 
Bu haber 1217 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum