Reklam

Başarılı Başkan, Başvurusunu yaptı

14 Mayıs seçimleri öncesi Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığından istifa ederek AK Parti’ye katılım sağlayan Halil Aslan, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı için resmi başvurusunu yaptı.

Başarılı Başkan, Başvurusunu yaptı
Editör: Urfa Haber 63
26 Temmuz 2023 - 08:30 - Güncelleme: 26 Temmuz 2023 - 15:46
Seçim dolayısıyla görevinden istifa eden il başkanları için AK Parti'de   yeni gelişme yaşandı. Aday olmak isteyenlerin perşembe ( yarın ) gününe kadar müracaat etmeleri gerektiği belirtildi.AK Parti cephesinde il başkanlığı atamaları için yeni   bir süreç başladı.
Kentin sevilen siyasetçilerinden olan,  AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı için müracaatını yaptı.
Halil Aslan kendi çalışma ofisinde basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamada : “Yaklaşık sekiz yıldır siyasetle uğraşıyoruz. Bugün de Şanlıurfa'mızın AK Parti il başkanlığına giderek il başkanlığı için müracaatımızı yaptık. İnşallah hayırlara vesile olmasını diliyorum Bizim amacımız her zaman Şanlıurfa için, halkımızın için, esnafımız için, vatandaşımız için, hizmet etmek için buradayız. İnşallah başta Sayın Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimiz bizleri bu göreve layık görürlerse, destek verirlerse, bu işi en iyi şekilde yağacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.
 
Bu haber 3089 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum