Reklam
Reklam

Başak, Tarım ve hayvancılıkta birçok projeyi başlatacağız

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Hikmet Başak, Şanlıurfa Canlı Hayvan Borsasını ziyaret ederek esnaftan destek ve dua talep etti.

 Başak, Tarım ve hayvancılıkta birçok projeyi başlatacağız
Editör: Urfa Haber 63
09 Mayıs 2023 - 14:37
Seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa’nın farklı bir noktasında vatandaşlarla kucaklaşmaya devam eden Hikmet Başak, bu sabahın erken saatlerinde Şanlıurfa’nın hayvan ticaretinin kalbinin attığı Canlı Hayvan Borsasını ziyaret ederek esnaftan dua ve destek talep etti.
Ata mesleği olan hayvancılık alanında birçok çalışmanın AK Parti Hükümetleri zamanında yapıldığına değinen Başak, temsil etme hakkını aldıktan sonra Şanlıurfa tarımı ve hayvancılığı ile birçok projeyi hayata geçireceklerini belirti.
Ziyaretleri kapsamında bir açıklama da bulunan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Hikmet Başak, “İzzet Başkanımız ve esnafımız bizleri güzel bir şekilde karşıladı. Burada ticaretin kalbinin attığı hayvan satış standlarını gezdik teveccüh çok güzel bizleri mutlu etti. Başkanım ve ekibine ayrı ayrı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Her zaman Hikmet Başak’ın yanında olacaklarını belirten Küçükbaş Hayvancılık Besi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı İzzet Çiftçi, “Şanlıurfa Canlı Hayvan Borsası Türkiye’nin ve bölgenin doğrudan gelir getiren ticaretin döndüğü bir yerdir. Bu gün AK Parti Milletvekili adayımız Hikmet Başak bizleri ziyaret etti. Hikmet Başak dostumuz aynı zamanda tarım ve hayvancılık mesleğinden gelen bizim içimizden birisidir.  Hikmet Başak’ın seçilerek mecliste Şanlıurfa’nın tarım ve hayvancılığı noktalarında bizleri temsil edeceğine inanıyorum. Hikmet Başak vekilimizin yanındayız”
 

Bu haber 399 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum