Reklam

Barış derneğinden maddeyle mücadele turları

Şanlıurfa’nın Barış lokali haline gelen Dr. Feridun Öncel Başkanlığında kurulan Toplumsal Barışı Sağlama Derneği ile Madde ile Mücadele ve Gençliği Topluma Kazandırma Derneği çalışmalarını tüm Türkiye’ye yayıyor.

Barış derneğinden maddeyle mücadele turları
Editör: Urfa Haber 63
17 Kasım 2014 - 10:11

Şanlıurfa’nın Barış lokali haline gelen Dr. Feridun Öncel Başkanlığında kurulan Toplumsal Barışı Sağlama Derneği ile Madde ile Mücadele ve Gençliği Topluma Kazandırma Derneği çalışmalarını tüm Türkiye’ye yayıyor. Batman, Mardin, Diyarbakır, Elazığ, Malatya, Kahramanmaraş, Kızıltepe ile Elazığ’ın Maden ilçesinde halk ve siyası parti temsilcileri ile STK temsilcileriyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Malatya ve Elazığ’da madde ile mücadele kapsamında kurulan tedavi ve rehabilite merkezleri yetkilileri ile görüşme yapıldı.

 

Dr. Feridun Öncel, başkanlığındaki dernekler farklı etnik kültür, inanç ve mezheplerden oluşan ve Türkiye’yi oluşturan bireylerin Barış ve Huzur içersinde bir arada yaşaması özellikle bölgemizde kronikleşmiş toplumsal hastalıklara neşter vurmak amacıyla kullanımı gün geçtikçe artan ve küçük yaş gruptaki çocukların hedef kitlesi olduğu madde kullanımı ve bağımlılığı ile mücadele etmek için kurduğumuz Toplumsal Barışı Sağlama Derneği ile Madde ile Mücadele Gençliği Topluma Kazandırma Dernekler ile globalleşen dünyada farklı il ve ülkelerdeki insanların birbirleriyle temas ve ilişkili olduğu bu teknoloji çağında toplumsal hastalıkların dar bir bölgede değil, toplumun genelinde olması dikkate alınarak maddesiz bir yaşam ve büyük Türkiye barışına katkı sağlamak amacıyla çalışmalarına Türkiye’nin değişik illerinde aralıksız bir şekilde devam ettirmektedir. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Feridun Öncel, yaptığı açıklamada derneklerimizin çalışmalarına destek veren Mardin, Batman, Elazığ, Malatya, Kahramanmaraş, Gaziantep, halk, siyasi parti, STK’lar, Madde Kullanımı, Madde ile Mücadele tedavi ve rehabilite merkezi yetkililerine

Yaptığımız çalışmalar ve görüşmeler neticesinde Toplumsal Barışın sağlanmasında büyük emek ve gayretleri olan bu konuda birikimli donanımlı çalışmalarımıza destek veren AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Sayın Avukat Aydın Altaç’a özellikle teşekkür ediyor, sayın Avukat Aydın Altaç gibi duyarlı ve özverili insanların sayısı arttıkça Türkiye bir an önce özlediği barış ve huzur ortamına kavuşacaktır diyen Dr. Feridun Öncel, Büyük Türkiye barışı için çalışmalarına tüm hızı ile devam edeceklerini söyledi.  

 

Bu haber 1619 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum