Reklam
Reklam

Balıklıgöl Şiir Akşamları Serdar Tuncer'le Sona Erdi

Eyyübiye Belediyesi tarafından düzenlenen Balıklıgöl Şiir Akşamları’nın üçüncü konuğu, şair ve televizyon programcısı Serdar Tuncer oldu. Şanlıurfa’da muhteşem bir kalabalığın önünde sahneye çıkan Tuncer, şiir severlerle hem sohbet etti hem de birbirinden güzel şiirler seslendirdi.

Balıklıgöl Şiir Akşamları Serdar Tuncer'le Sona Erdi
Editör: Urfa Haber 63
02 Ekim 2022 - 13:12
Balıklıgöl amfi tiyatroda düzenlenen Balıklıgöl Şiir Akşamları’nın üçüncü günü, muhteşem bir katılımla gerçekleştirildi. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un protokol düzeni dışında, vatandaşlarla birlikte izlediği programa, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cuma Ağaç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ahmet Kaytan, AK Parti İlçe Başkanvekili Mehmet Karademir, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ile çok büyük bir izleyici topluluğu katıldı.
Ahmet Köse ve Kadir Yeşil’in seslendirdiği şiirlerin ardından, Eyyübiye Belediyesi’nin hizmetlerinin anlatıldığı kısa film gösteriminin sunulduğu program, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un selamlama konuşmasıyla başladı. Selamlamasına bir şiirle başlayan Başkan Kuş, belediye hizmetlerinde gençlere yönelik pozitif ayrımcılık yaptıklarını ve özellikle ilçenin eğitimde başarı çıtasının yükseltilmesi için büyük gayret sarf ettiklerini söyledi.
Başkan Kuş’un konuşmasının ardından sahneye çıkan Serdar Tuncer, birbirinden güzel şiirler seslendirdiği programda, dinleyicilerle de bol bol sohbet etti.
Program kapanışında çiçek ve plaket takdimi için sahneye çıkan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un çok güzel şiir yorumu yaptığını, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı’nın da iyi bir şair olduğunu söyleyen Tuncer, Kuş ve Kırıkçı’ya birer şiir okuttu.
 

Bu haber 616 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum