Reklam
Reklam

Bakan Yumaklı'dan Şanlıurfalı Çiftçilere müjde

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçileri yakından ilgilendirecek açıklamalarda bulundu. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Şanlıurfa'da pamuk üreticilerine 1,6 milyar liralık mazot ve gübre desteği ödemesi yapacaklarını duyurdu.

Bakan Yumaklı'dan Şanlıurfalı Çiftçilere müjde
Editör: Urfa Haber 63
22 Mart 2024 - 13:45
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi almak amacıyla Şanlıurfa’ya gelen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Şanlıurfa Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi ziyaretini gerçekleştirdikten sonara AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.
AK Parti İl Başkanlığına yapılan ziyarete konuşan Bakan Yumaklı, “ Pamuk üreticilerimize mazot ve gübre desteği ödemesi olarak 1,6 milyar liralık bir ödeme yapmış olacağız” ifadelerini kullandı.
 “1,6 MİLYAR LİRALIK BİR ÖDEME YAPMIŞ OLACAĞIZ”
Pamuk işçileri için yapılacak destek ödemişi hakkında bilgi veren Bakan Yumaklı, “Biliyorum Şanlıurfa'da beklenen bir konu pamuk üreticilerimize destek konusu. Bugün pamuk üreticilerimize mazot ve gübre desteği ödemesi olarak 1,6 milyar liralık bir ödeme yapmış olacağız inşallah, hesaplara geçmiş olacak. Bu da hayırlı uğurlu olsun. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın ifadesiyle 'Şimdi tek hedefimiz bundan sonra ülkemize kazandırdığımız hizmetlerin zirvesi olarak gördüğümüz Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmaktır.' Daha fazla çalışmamız gerekir. Daha fazla yatırım yapmamız gerekir “dedi.
 
Bu haber 421 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum