Reklam

Bakan Koca'dan dikkat çeken önemli açıklamalar

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bilim Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Bakan Koca 3. doz aşıyla ilgili çalışmanın sonuçlandığını belirterek, "Üç doz aşı olmuş kişilerin iki doz olanlara göre yoğun bakıma yatışta daha iyi korunduğu anlaşıldı." ifadelerini kullandı

Bakan Koca'dan dikkat çeken önemli açıklamalar
Editör: Urfa Haber 63
18 Ağustos 2021 - 21:16
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Bugün için en önemli sonuç, iki doz inaktif aşı olmuşsanız 3. doz uygulamayı geciktirmeden yaparak koruma seviyemizi yükseltmemiz gerektiğidir” dedi.
 
"YÜZ YÜZE EĞİTİMİN DEVAMLILIĞI TEK HEDEFİMİZ"
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, online olarak gerçekleşen Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı sonrasında bir basın açıklaması yaptı. Bakan Koca, yaptığı açıklamada, “Bugün Koronavirüs Bilim Kurulu toplantımızda aşı etkililiği analizimizin sonuçlarını, okullarda alınacak tedbirleri, aşı programımızı ve uyulması gereken tedbirleri ele alan bir toplantı gerçekleştirdik. Bilim Kurulumuz okullarımızın güvenle açılması için gereken tedbirleri içeren çalışma rehberini hazırladı. Bu hazırlığı Milli Eğitim Bakanlığımız ve Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığımızla istişare ederek uygulamaya hazır hale getireceğiz. Daha önce de belirttiğim gibi okullarımızda yüz yüze eğitim ve bunun sürekliliği tek hedefimiz” ifadelerini kullandı.
Bu haber 583 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum