Reklam

Bakan Fakıbaba Şanlıurfa'da

Bakan Fakıbaba  Şanlıurfa'da
Editör: Urfa Haber 63
22 Nisan 2018 - 07:40

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Gıda Tarım ve hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, basın mensuplarıyla buluştu. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıya Bakan Fakıbaba'nın yanısıra Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çifçti, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile parti teşkilat üyeleri katıldı.

Bakan Fakıbaba, bu çalışmaların hiçbir zaman seçime dayalı olmadığı vurgusunu yaparak "İl Tarım Müdürlüğü kompleksi ve 8 ilçe müdürlüğü hizmet binaları yapıldı. 3 ilçede ihalesi yapıldı. Diğerleri yapılıyor. 9 projeyi 1 proje olarak sunuyorum. Seçim öncesi veya seçim sonrası hizmete girecekler. Bizim çalışmalarımız hiçbir zaman seçime dayalı bir çalışma olmadı. 15 gün buradaydım ortada seçim yoktu" dedi.

"EMİNE ERDOĞAN ŞANLIURFA'YA GELİYOR"

Çarşamba günü bir projeye daha imza atmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile birlikte kente geleceğini belirten Bakan Fakıbaba, "Emine hanımefendi ile bir proje için burada olacağız" açıklamasında bulundu.

Eğitim projelerine değinen Bakan Fakıbaba 2019 yılı sonunda sınıf mevcutlarının 30'a düşeceğine dikkat çekerek 2017 yılında 300 okul kazandırdık. 2019 yılında 3 bin derslik daha kazandırınca artık her sınıfa 30 öğrencinin olduğu Türkiye ortalamasını yakalamış olacak. 5 bin öğretmen açığımız var, bunu da Milli Eğitim Bakanı ile bu konuyu konuştuk" ifadelerini kullandı.

Bu haber 300 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum