Reklam

Bakan Elvan: Şanlıurfa'ya Gidin Doludur

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, TBMM Genel Kurulunda, bakanlığı ve bağlı kuruluşların 2021 yılı bütçesi üzerinde yaptığı konuşmada, Şanlıurfa OSB’deki doluluk oranlarına değindi.

Bakan Elvan: Şanlıurfa'ya Gidin Doludur
Editör: Urfa Haber 63
10 Aralık 2020 - 14:24
Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde organize sanayi bölgelerinin tamamıyla dolu olduğunu ifade eden Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "Diyarbakır'a gidin doludur, Mardin'e gidin doludur, Şanlıurfa'ya gidin doludur" dedi.
Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, bakanlığı ve bağlı kuruluşların 2021 yılı bütçesi üzerinde konuştu.
Türkiye'nin, 18 yılda önemli gelişmeler kaydettiğine dikkat çeken Bakan Elvan, şöyle konuştu:” Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimizdeki organize sanayi bölgelerinde neredeyse bir tane dumanı tüten fabrikamız yoktu. Bugün Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimizdeki organize sanayi bölgeleri, hemen hemen tamamıyla doludur.
Diyarbakır'a gidin doludur, Mardin'e gidin doludur, Şanlıurfa'ya gidin doludur. İhracatımız 36 milyar dolardan 180 milyar dolara ulaşmıştır. Makine, teçhizat satıyoruz ve 81 ilimizdeki fabrikalar artık ihracat yapmaya başladı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimizin ihracatına baksak, inanılmaz bir artış olduğunu görürsünüz.”
 
Bu haber 731 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum