Reklam

Bakan Çelik'ten Urfa Emniyetine teşekkür

Şanlıurfa’da, eğlence merkezlerine ve bazı barlara yönelik son dönemlerde polis tarafından düzenlenen operasyonların ardından kapatma kararı çıktı.

Bakan Çelik'ten Urfa Emniyetine teşekkür
Editör: Urfa Haber 63
10 Aralık 2014 - 06:36

Şanlıurfa’da, eğlence merkezlerine ve bazı barlara yönelik son dönemlerde polis tarafından düzenlenen operasyonların ardından kapatma kararı çıktı.  Operasyonlar için Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanı Faruk Çelik Şanlıurfa Emniyetine teşekkür etti.

 Şanlıurfa’da, son bir 2 yılda eğlence merkezilerinin sayısı artmış bazı mekanlarda ise Suriyeli kadınların çalıştırıldığı tespit edilmişti. Kentte huzurun sağlanması için mekanları kıskacına alan Şanlıurfa Emniyeti ise iki günde bir operasyon düzenleyerek mekanlarda zabıta, Tarım İl Müdürlüğü, Dedaş ekipleri ve SGK personelleri ile birlikte kontroller gerçekleştirmişti.

Polisin operasyonlarının ardından 5 mekana para cezası kesilmiş, mekanlar geçici olarak mühürlenmişti. Vatandaşlarında rahatsız oldukları mekanlara Belediye Meclisinden kapatma kararı çıktı. Ruhsatsız alkol satışı yapan ve Suriye uyruklu kadınların daha önce yakalandığı 5 mekan belediye tarafından mühürleniyor.

 Suriyeli kadınların eğlence mekanlarında çalıştırılmasına yönelik soruları yanıtlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, hem Suriyelilerin hem de Şanlıurfalıların rahat bir ortamda yaşaması için ellerinden geleni yaptıklarını kaydetti.  Şanlıurfa Emniyetinin operasyonlarına dikkat çeken Bakan Çelik, operasyonlardan ötürü Şanlıurfa Emniyetini tebrik ettiğini söyledi.

Bu haber 1203 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum