Reklam
Reklam

Aydınlar ile sizde kazanın!

Aydınlar Koleji ve Aydınlar LGS Kurs Merkezi LGS’de yine kırılması güç bir rekora imza atarken, açıklanan sonuçlara göre LGS'den sonra YKS'de de büyük başarı elde ederek başarısını taçlandırdı. Aydınlar Eğitim Kurumları (LGS-YKS-Vip-Kolej) ile kayıtları devam ediyor.

Aydınlar ile sizde kazanın!
Editör: Urfa Haber 63
28 Temmuz 2023 - 16:27 - Güncelleme: 29 Temmuz 2023 - 08:35
Şanlıurfa'da 2012 yılında eğitim faaliyetlerini sürdüren ve geleceğin aydınlarını yetiştiren ve  Şanlıurfa'da en çok tercih edilen özel eğitim kurumlarının başında gelen Aydınlar Eğitim Kurumları açıklanan sonuçlara göre geçtiğimiz yıl yakalamış olduğu yüksek başarıyı bu yıl da devam ettirdi.
2012’den beri birçok üniversiteye öğrenci gönderen ve destekleyen Aydınlar Eğitim Kurumları Liselere Geçiş Sistemi’nden (LGS) sonra YKS'de büyük başarı elde etti. Bu yıl yapılan sınavlarda hem bireysel hem de toplu başarıda zirvedeki yerini aldı.
Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde hizmet veren Aydınlar Eğitim Kurumları, Aydınlar Koleji Ortaokulu, Aydınlar LGS Kurs Merkezi ve Aydınlar YKS Kurs Merkezi ve YKS vip şubeleriyle ilkokuldan liseye kadar eğitimin tüm alanlarında iddialı bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor. 
 

Bu haber 5609 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum