AVM'da 1 TL Tepki Topladı!

Eski 11 Nisan Stadyumunun yıkılarak yerine yapılan Novada AVM Park’ta, tuvaletlerin ücretli olması vatandaşların tepkisine neden oldu.

AVM'da 1 TL Tepki Topladı!
Editör: Urfa Haber 63
22 Ağustos 2019 - 07:51

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde yer alan Eski 11 Nisan Stadyumu yıkılarak 2017 yılı mart ayı içerisinde Novada Park AVM yapıldı. Kentin en işlek noktasında yer alan Novada Park AVM Urfalı vatandaşların uğrak yeri haline gelirken tuvaletlerin ücretli olması Şanlıurfalı vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı. Merkezi yerde bulunan AVM’ye her kesim insanın gittiği bilinirken yoğunluğu fırsat bilen yetkililer tuvaletlerin önüne turnike koyarak tuvalete girenlerden 1 lira ücret kesmeye başladı.

Şanlıurfa ilinde bulunan AVM’lerin hepsinin ücretsiz olması, sadece Novada Park AVM’nin ücretli olması vatandaşların tepkisine yol açtı. Daha önce ücretsiz olarak hizmet veren AVM her kesimin gelip tuvaletleri kullanmasıyla birlikte ücretli hale getirdi. Vatandaşlar durumdan şikayetçi olurken AVM yetkililerinin ne yapacağı merak konusu oldu.

Bu haber 687 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum