Reklam

"Araç Sahipleri Araçlarını Yapma Taraftarı"

Şanlıurfa’da Ramazan Bayramı sonrası araçlarında kaza meydana gelen sürücüler Evren sanayi sitesinde kaportacı esnafın yolunu tuttu.

"Araç Sahipleri Araçlarını Yapma Taraftarı"
Editör: Urfa Haber 63
26 Nisan 2024 - 10:48
Ramazan Bayramında uzun yola çıkan vatandaşlar dönüş sonrası oto tamircilerinde yoğunluk oluşturdu. Bayramdan sonra kazaların artığını, bu nedenle işlerinde yoğunluk olduğunu dile getiren kaportacı esnafı İsmail Büyük, Bayramda yol çıkan vatandaşlar yolda yoğunluk oluşturdu. İnsan sayısı artıkça ister istemez kaza sayılarında artığını belirti.
 “ARAÇ SAHİPLERİ ARAÇLARINI YAPMA TARAFTARI”
Bayramdan sonra kazaların artığını, bu nedenle işlerinde yoğunluk olduğunu dile getiren İsmail Büyük, “Çok ağır hasarlı araçları iş yoğunluğu nedeniyle yapamıyoruz, ufak tefek ağır hasarlı araçları yapıyoruz. Genellikle ağır hasarlı araçları hurdaya veriyoruz ama araç sahipleri günümüz hayat pahalılığı nedeniyle yaptırmak istiyorlar” dedi.
“İNSAN SAYISI ARTIKÇA KAZA SAYILARI ’DA ARTIYOR”
Bazı araçların parçalarını değiştirmek zorunda kaldıklarını, genellikle araç sürücüleri de onarılma taraftarı olduğunu söyleyen Büyük, “Orijinal parça takmak istiyorlar, insan sayısı artıkça ister istemez kaza sayıları ’da artıyor. Nerden bakarsanız her bir evde iki ya da üç araç var böyle olunca kaza sayıları da artıyor hem işçilik hem de parça maliyeti yüksek” şeklinde konuştu.
 
Bu haber 502 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum