Reklam
Reklam

Anavatan kadın Kollarından Başkan Aslan'a Ziyaret

Anavatan Partisi il Kadın Kolları Başkanı ve üyeleri önceki gün il başkanlık binasında yaptıkları toplantı ile seçim çalışmasını başlatmak için seçim startını verdi.

Anavatan kadın Kollarından Başkan Aslan'a Ziyaret
Editör: Urfa Haber 63
25 Ağustos 2021 - 16:22
İl Binası’nda düzenlenen toplantıda, Anavatan Partisi İl Başkanı Halil Aslan, Kadın Kolları Başkanı Derya Tahtasız,  İl Başkan Yardımcısı Necla Alakuş, yönetim kurulu üyeleri ve kadın üyeler hazır bulundu.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Halil Aslan şunları kaydetti: " Öncelikle davetimizi kırmayıp gelen herkese çok teşekkür ediyorum. “Anavatan partisi il başkanı olarak kadın kolları başkanımız Başkan yardımcımız ile birlikte Şanlıurfa'ya neler yapabiliriz konusu hakkında bugün bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. Bundan sonra Anavatan Partisi gecesini gündüzüne katarak Şanlıurfa'ya hizmet etmeye çalışacak. Merhum Turgut Özal Şanlıurfa’mıza nasıl hizmet yaptığını büyüklerimiz iyi bilir. Biz de Anavatan Şanlıurfa olarak o eski ruhu tekrardan yeniden yaşatmaya çalışacağız. Şanlıurfa halkımıza en güzel hizmeti sunmak için elimizden gelen tüm gayreti çabayı sarf edeceğiz. Kadın kolları başkanımız başkan yardımcılarımız ve değerli misafirlerimiz ile birlikte artık sahaya inme zamanı kapı kapı dolaşacağız. 
İlçelerimizi dolaşacağız. Kurumlarımızı dolaşacağız. Çünkü Türkiye genelinde ve Şanlıurfa'da böyle özlenen bir partiye Şanlıurfa mızın hizmete ihtiyacı var. Bunun için biz de Anavatan Partisi olarak güçlü bir şekilde sahaya ineceğiz. Hizmete talibiz biz hizmet etmeyi seviyoruz. Şanlıurfa'da bunu hak ediyor. Şanlıurfa mız hiçbir zaman yalnız değildir. Birlik beraberlik içerisinde elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz kadın kolları başkanımıza ve ekibimize şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.
Anavatan partisi kadın kolları başkanı Derya tahtasız ise, “Şanlıurfa Anavatan Partisi kadın kolları başkanlığı olarak Şanlıurfa'da yaşayan tüm kadınlarımız için kollarımızı sıvadık. Onlar için elimizden gelen tüm gayreti göstererek çabalayarak hizmet edeceğiz. Şanlıurfa'da inşallah dolaşmadığımız ev kalmayacak. Tüm herkesin kapısına giderek partimizi anlatacağız. Anavatan partisi 1982 yıllarda rahmetli Turgut Özal'ın başkanlığında olduğu gibi İnşallah o günlere tekrar geri döneceğiz. Bu kapsamda il başkanımız Halil Aslan bey'e ve ekibine bizlere verdiği destekten katkıdan dolayı çok teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.
Bu haber 798 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum