Reklam
Reklam

Anavatan İl Başkanı Aslan'dan Evren Sanayiye ziyaret

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan, beraberindeki heyetle birlikte Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan’ı ziyaret ederek, Sanayi sitesinin yaşadığı sorunlar üzerine istişare etti.

Anavatan İl Başkanı Aslan'dan Evren Sanayiye ziyaret
Editör: Urfa Haber 63
13 Mart 2021 - 10:56 - Güncelleme: 13 Mart 2021 - 15:24
Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan, il yönetimi ile birlikte Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan ile görüştü
Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan, Anavatan heyetini karşılayarak bir süre sohbet etti. Arslan’dan sanayi sitesinin problemlerine ilişkin bilgi alan Başkan Aslan, çevre yolu çalışmalarının tamamlanması ve yolun açılması için mücadele edeceklerini söyledi. Evren Sanayi Sitesindeki sorunları istişare etmek için bölgeyi ziyaret ettiklerini belirten Başkan Aslan, “Sorunların çözümü noktasında partimize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız. Kuzey Batı çevre yolunun bir an önce bitirilmesi gerekiyor, bu çevre yolunun tamamlanması Şanlıurfa’mızın trafiğini de büyük oranda rahatlatacaktır. Bu yol esnafımız için de hayati önem taşıyor, şehrimizin trafiğinin rahatlatılması noktasında da büyük önem taşıyor. Tüm sorunların çözümü noktasında elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” diye konuştu.
Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan da sorunlara ilgisiz kalmadığı için Başkan Aslan ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Ziyaretin ardından Başkan Aslan, sanayide bulunan esnafı ziyaret etti.

Bu haber 4996 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum