Reklam
Reklam

Anavatan Halfeti İlçe Başkanı Belli Oldu

Anavatan Şanlıurfa il başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan, ilçe kongrelerini tamamlıyor. Anavatan Halfeti ilçe kongresini gerçekleştirdi. İlçe başkanlığına Ahmet Gökçek seçildi.

Anavatan  Halfeti İlçe Başkanı Belli Oldu
Editör: Urfa Haber 63
27 Ocak 2021 - 17:05 - Güncelleme: 27 Ocak 2021 - 20:40
Anavatan Şanlıurfa il başkanlığı  10 ilçenin ardından bu kez Halfeti İlçe Kongresini gerçekleştirdi.
Anavatan Şanlıurfa il başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan  başkanlığında il genelinde teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa’da  bir taraftan ilçe teşkilatları oluşturulurken, diğer taraftan ise kongre süreci devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen 10 ilçenin kongrelerinin ardından bu kez Fırat’ın incisi, turizm ilçesi Halfeti 1. Olağan İlçe Kongresi yapıldı.
Halfeti ilçesinde gerçekleştirilen Halfeti 1. Olağan İlçe kongresine;  Anavatan Şanlıurfa il başkanı Halil Aslan, il yönetim kurulu üyeleri , Halfeti ilçe başkanı Ahmet Gökçek ve partililer katıldı.
Yeni tip Koronavirüs nedeniyle sınırlı sayıda davetli ile yapılan kongre İlçe başkanlığına Ahmet Gökçek seçildi
Halfeti ilçe kongre sonrası açıklama yapan Anavatan Şanlıurfa İl Başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan, " Şanlıurfa'mıza  daha iyi bir seviyeye getirmek için durmadan, hiç yorulmadan çalışacağımızı belirtmek isterim. Partimizin değerli mensupları ile bütün il ve ilçelerde bulunan, bu yolda ipi göğüslemiş değerli parti üyelerimiz ile hep birlikte bütün zorlukların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Partimizin ve kongremizin memleketimiz ve halkımız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

 
Bu haber 5690 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum