Reklam
Reklam

ANAP Genel Başkanı Çelebi Şanlıurfa'da

Anavatan Partisi (ANAP) Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Şanlıurfa'ya geldi.

ANAP Genel Başkanı Çelebi Şanlıurfa'da
Editör: Urfa Haber 63
08 Ocak 2021 - 17:16 - Güncelleme: 08 Ocak 2021 - 17:33
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Anavatan Partisi (ANAP) Genel Başkanı İbrahim Çelebi Şanlıurfa'ya geldi. Çelebi ilk ziyaretini Anavatan Şanlıurfa il başkacalığı oldu. Çelebi'yi il başkanlığında Anavatan Şanlıurfa il başkanı  Halil Aslan ve yönetim kurulu karşıladı.
TÜRKİYE'NİN ÜZERİNDE BÜYÜK TUZAKLARIN VAR
Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, dağa kaçırılan çocukları için HDP İl Başkanlığı binası önünde evlat nöbeti tutan Diyarbakır annelerini sahip çıkılması gerektiğini belirten Çelebi, Türkiye'nin üzerinde büyük tuzakların olduğunu, devletin ciddi manada güzel bir mücadele verdiğini, hükümetin ve Cumhurbaşkanının arkasında olduklarını söyledi.
BİZ BU MÜCADELEYİ SONUNA DERECE VERECEĞİZ
Sadece bulunan hükümetin savaşı değildir. Tüm politik partilerin ve topu topu çıplak maşer örgütlerinin pozisyon alması, haysiyetli müşterek vakfe göstermesi ve halkımızın bilinçlendirilmesi ile bu savaş herkesin mücadelesidir. Biz bu mücadeleyi sonuna derece vereceğiz, hükümetimizin, alp düzenlilik güçlerimizin de sonuna derece destekçisiyiz. Bütün siyasi partilerinle sivil toplum örgütleriyle bu mücadelede hep bir tarafız, tüm siyasi partileri özellikle Ana muhalefet partisi parlamandaki diğer partiler bu duyarlığa devam ediyorum . Bu mücadele  sadece AK Partiye havale edilecek kadar   önemli bir konudur.
BAŞÖRTÜSÜ PROBLEMİ ÇÖZÜLMÜŞTÜR
Çelebi, "Bugünlerde suni gündemlerle dayatılıyor, başörtüsü problemi çözülmüştür. bunu çözen Anavatan partisi ama en niyabetinde Anayasa ile bunu neticelendiren, taçlandıran ve sorun olarak ta çıkaran sayın Cumhurbaşkanımsıdır  .  Herkes inanç değerli gereği örtüsünde takıp, istediği kıyafeti de giyebilir.  Bizim bir hakimimiz ahlak ve hukuk temelinde karar veriyor mu ona bakmamız gereken uyduruk bahanelerle ülkenin gündemini değiştiriyorlar. Darbe iması vererek neye hizmet ediyorsunuz. Yaşanmış bu ülkenin yüz karesi  Ülkenin bir Başbakanı etten püften bir nedenle asılmış "dedi.
Şanlıurfa'da güzel bir çalışma yapılıyor, burada il Başkanımız Halil Aslan güzel çalışmalarından dolayı MKYK üyesi yaptık başarıların devamını diliyorum"dedi.
Yapılan konuşmanın ardından partiye katılanlara rozet takıldı.
 

Bu haber 4801 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum