Reklam

Ambulansta kaçak sigara sevkiyatı

Van'dan Ambulansla İstanbul'a Sigara taşıyan 2 kişi ihbar üzerine Siverek ile girişinde yapılan operasyonda 30 bin 60 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Ambulansta kaçak sigara sevkiyatı
Editör: Urfa Haber 63
17 Ekim 2014 - 12:59

Van'dan Ambulansla İstanbul'a  Sigara taşıyan 2 kişi  ihbar üzerine  Siverek ile girişinde  yapılan operasyonda  30 bin 60 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bir ihbarı değerlendiren Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, Siverek-Diyarbakır karayolunda 21 AAB 41 Resmi plakalı Ambulansı durdurdu  Diyarbakır,dan Hasta getirdiğini ve kendisine yol verilmesi için Polise  anons eden  Sürücü  ve hemşire kılığında 2 kişiyi polis göz altına aldı Diyarbakır,dan  Hasta getirdiğini söyleyen Ambulans sürücüsüne   Polis  Ambulansta ki   Hastayı görmek istedi Ambulans kapısını açan polisler Ambulansta hasta olmadığını görünce Ambulansta arama yaptı  Arama sonucu çok sayıda kaçak sigarayı ele geçirdi  kaçak sigara  taşıyan Ambulans sürücüsü Bünyemin Y. her ile yaklaştığı zaman o ilin resmi sahta plaka takarak o ilden geçiyor İstanbul,a kadar yol üzerindeki tüm ilerin  plakasını takıyor  polis Ambulans sürücüsü Bünyemin Y.  ile hemşire kılığındaki Halime A.'yı  göz altına aldı Kaçak sigara taşıyan Ambulansın Van'da özel bir sağlık kuruluşunda kayıtlı olduğu belirtildi

. -

Bu haber 1723 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum