Reklam

Altında hızlı yükseliş

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi tarihi Kapalıçarşı'da son iki hafta içerinde altında hızlı ve yükseliş devam ediyor. Gram altın 1494 liradan işlem görüyor.

Altında hızlı yükseliş
Editör: Urfa Haber 63
12 Haziran 2023 - 13:20
Altın fiyatları canlı ve anlık olarak yatırımcısının gündemindeki yerini koruyor. Seçimin ardından altında yükseliş devam ediyor. Dolardaki yükselişle rekor seviyeye çıkan altın fiyatları yükselişe devam ediyor. Altının ons fiyatı, 12 Haziran 2023 Pazartesi günü 1.960 dolardan işlem görürken Şanlıurfa’da serbest piyasada gram altın 1494 liraya çıktı.
Altın fiyatları canlı takip ekranı düğün sezonunun açılmasıyla beraber oldukça sık ziyaret edilir hale geldi. Altın gram fiyatı dünyada yaşanan gelişmeler, dolar kuru, ons değerindeki hareketlilik sebebiyle dalgalı seyrini sürdürüyor.
İyi bir yatırım aracı olarak kabul edilen ve yatırımcıların gözdesi olan altın fiyatları, gerek gün içerisinde gerekse de haftalık bazda hareketli bir grafik çiziyor. Bu durum da alış satış değerlerini etkiliyor
Eyyübiye ilçesi kuyumcular çarşısında son günlerde altın hareketliliği devam ediyor. Altın fiyatları da şöyle; Gram altın 1494 lira, çeyrek iki bin 264 lira, yarım dört bin 929 lira ve Cumhuriyet altını 9 bin 812 liradan işlem görüyor.
 
Bu haber 371 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum