Reklam

Akçakale'de soba parladı, 7 yaralı

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde bir evde Sobayı yakmak için mazot kullanılması sonucu meydana gelen parlamada sonucu çıkan yangında anne ve 6 çocuğu dumandan etkilendi.

Akçakale'de soba parladı, 7 yaralı
Editör: Urfa Haber 63
28 Şubat 2024 - 08:21 - Güncelleme: 28 Şubat 2024 - 09:36
Olay Akçakale İlçesine bağlı Pekmezli Mahallesinde yaşandı. İddiaya göre, Ahmet Ö.'nün ailesi, evdeki kömür sobasını yakmak için mazot kullandı. Mazot, yanan sobaya döküldüğü esnada soba parlaması meydana geldi. Parlama sonucu çıkan yangında odada bulunan anne Yıldız Ö. (35) ile çocukları Halil Ö. (3) İdris Ö. (8) Yusuf Ö. (10), Ali Ö. (12), İbrahim Ö. (13) ve Mehmet Ö. (14), dumandan etkilenirken etrafa saçılan kıvılcımlar ise yangına neden oldu. Evden dumanların yükseldiğini gören komşuları durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, dumandan etkilenen anne Yıldız Ö. (35) ile çocukları Halil Ö. (3) İdris Ö. (8) Yusuf Ö. (10), Ali Ö. (12), İbrahim Ö. (13) ve Mehmet Ö. (14),’ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Akçakale Devlet Hastanesine götürdü. Hastanede tedavi altına alınan anne ve çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
 
Bu haber 586 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum