Reklam
Reklam

Akaryakıta zam geldi

Brent petrol fiyatı, Orta Doğu’daki çatışmaların etkisiyle 90 doları aştı. Bu durum, akaryakıt zamlarını da beraberinde getirdi. Benzine 1 lira 48 kuruş zam geldi.

Akaryakıta zam geldi
Editör: Urfa Haber 63
21 Ekim 2023 - 08:27
Akaryakıt fiyatları ile güncel LPG, motorin ve benzin fiyatları araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. İsrail- Hamas savaşı sonrasında yükselen brent petrol akaryakıt zammı haberlerini beraberinde getirdi.
Benzin fiyatlarına bugünden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 48 kuruş zam geldi.
EN SON MOTORİNE 2 LİRA 23 KURUŞ ZAM GELMİŞTİ
17 Ekim 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, motorin fiyatlarına 2 lira 23 kuruş zam gelmişti. Akaryakıt zammının ardından Ankara ve İzmir'de motorin fiyatları 40 TL'nin üzerine çıkmıştı. Hatırlanacağı gibi, geçtiğimiz haftalarda önce motorine; daha sonra benzine 2 liranın üzerinde indirim gelmişti.
BRENT PETROL 90 DOLARI GEÇTİ
Brent petrolün varil fiyatı 19 Ekim Perşembe günü uluslararası piyasalarda 91 dolar olarak belirlendi. İsrail- Filistin savaşının bölgeye yayılabileceği ve petrol arzını olumsuz etkileyebileceği endişeleri fiyatlar üzerinde etki etmeye devam ediyor. Arap ülkelerinin de olaya dahil olmaları durumunda petrol arzının sekteye uğrayabileceği endişesi sürüyor.
 
Bu haber 575 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum