Reklam
Reklam

AK Parti'ye Katılımlar Sürüyor

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala partilerinden istifa eden Saadet Partili yöneticiler ve teşkilat üyeleri yaptıkları açıklama ile AK Parti’ye geçtiklerini bildirdiler.

AK Parti'ye Katılımlar Sürüyor
Editör: Urfa Haber 63
25 Mayıs 2023 - 13:49
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı binasında yapılan açıklama ile Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkan Yardımcıları İbrahim Halil Uyar ve Abdullah Kamar’ın da aralarında bulunduğu teşkilat üyeleri AK Parti’ye katılım sağlayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek verdiklerini duyurdular. 
Saadet Partisinden İstifa ederek AK Parti’ye katılan Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Uyar, Bugün onur günüm olacak diyerek şu ifadelere yer verdi; Saadet Partisi genci olaraktan milli görüş ve de Türkiye’mizin ekonomi, Ağır sanayi önderi Rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın yolu yolumuzdu. Fakat Saadet Partisi bunun tam tersini yaptı. Mücahitliği Kemal Kılıçdaroğlu’na, teröre, LGBT’ci kişilere, siyasi baronların sözcüsü konumuna geldi. Birkaç milletvekili için vatanseverlere sırtını döndü. Bu nedenlerden dolayı Saadet Partisinden istifa ettim. Ekonomi, Savunma sanayi, Otomotiv sanayi, ulaşım sanayi ve manevi kalkınmanın mimarı olan Adalet ve Kalkınma Partisi’ne üye oldum. Liderim Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır” şeklinde konuştu.
Partisinden istifa eden Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Abdullah Kamar ise; “Prof.Dr. Necmettin ERBAKAN hocamızın rotasına aykırı tutum ve söylemlerden, ‘BEN’ değil ‘BİZ’ olamadığımızdan, Parti kurulları işletilmeyerek ortak akıl devre dışı bırakıldığından, Partinin büyümesi azimle devam ettirilmediğinden, Gençlerin dinamizmine ve heveslerine ket vurulduğundan, İftira üreten ve yayan, ayrımcılık yapan kişilere disiplin işletilmeyerek göz yumulmasından ötürü Saadet Partisi üyeliğinden istifa ediyorum. Saadet Partisi Şanlıurfa il Teşkilatının her safhasında yer aldığım ve buna istinaden partimizin her üyesi ailemdendir. Azimli çalışmalarıma hepsi şahittir. Bu istifanın sorunların çözümüne vesile olması dileklerimle başarılar diliyorum. Görev sürem dâhilinde bütün Şanlıurfa Halkı için ve Memleket’imiz için AK Parti üyesi olarak devam edeceğim. Görüşmeler sonucunda AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Sayın Abdulkadir Kirli’ ye ve bilhassa gençliğe ve geleceğe dönük düşüncelerinden dolayı AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Teşekkürlerimi bir borç bilirim” ifadelerini kullandı.
AK Partiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan desteğin her geçen gün artarak devam ettiğini vurgulayan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sayın Cumhurbaşkanımız bu milletin bağrından çıkmış bir insan ve 21 yıldır ülkemize hizmet etmek için gece gündüz çabalıyor. Türkiye’yi Dünya’da sayılır ve güvenilir bir ülke haline getirdi. Milletimizde bunun farkında olduğu için en son seçimde de olduğu gibi hem mecliste Cumhur ittifakına meclis çoğunluğu verdi hem de açık ara Cumhurbaşkanımızı destekledi. İnşallah 28 Mayıs’ta da Cumhurbaşkanımızı yeniden
Cumhurbaşkanı olarak tescil edeceğiz. Dolayısıyla tüm vatandaşlarımız Cumhurbaşkanımıza desteklerini göstermek için partimize geliyor, buda bizler için mutluluk verici” şeklinde konuştu.
Partilerinden istifa ederek toplu halde AK Parti’ye geçen, Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkan Yardımcıları İbrahim Halil Uyar ve Abdullah Kamar Saadet Partisi Eyyübiye Gençlik Başkanı Faruk Kama, Mahmut Çevik, Hüseyin Çiftçiler, Bünyamin Kaya ve Eyyübiye Teşkilat Üyelerinden Reşat Altundağ, Yakup Kamar, Emrullah Kamar, Mehmet Kamar, Nuri Kubat, Şeref Kubat ve İsmail Kanez’e AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Abdulkadir Kirli tarafından rozetleri takıldı.
 
Bu haber 589 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum