Reklam
Reklam

Aile katliamında hayatını kaybedenler Şanlıurfa'da defnedildi

Gaziantep’in Nizip ilçesinde eşi Halil Çağlar tarafından öldürülen Yüksel Çağlar ile kardeşleri Mehmet Oymak ve Ahmet Oymak, Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Aile katliamında hayatını kaybedenler Şanlıurfa'da defnedildi
Editör: Urfa Haber 63
29 Ocak 2024 - 21:20
Gaziantep’in Nizip ilçesi Belkıs Mahallesi'nde iddiaya göre boşanma aşamasındaki eşinin evine giden Halil Çağlar, yaşanan tartışmanın ardından eşi Yüksel Çağlar, kayınbiraderleri Ahmet Oymak ve Mehmet Oymak ile 21 yaşındaki kızı Nimet Çağlar ve baldızı Adile Oymak’ı silahla vurdu.
Yüksel Çağlar ile Ahmet Oymak ve Mehmet Oymak olay yerinde hayatını kaybederken, Nimet Çağlar ile Adile Oymak ise ağır yaralandı. Olayın ardından Nizip’ten kaçan Halil Çağlar, Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde otomobil içerisinde silahla kafasına ateş ederek intihar etti.
Halil Çağlar’ın öldürdüğü Yüksel Çağlar ile Ahmet Oymak ve Mehmet Oymak’ın cenazeleri, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından memleketleri Şanlıurfa’nın Bozova ilçesine getirildi. Akşam saatlerinde Bozova ilçesine bağlı kırsal Zivanlı Mahallesi'ne getirilen cenazeler, gözyaşları arasında toprağa verildi.
 
Bu haber 472 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum