Reklam

81. ilde teröre lanet yağdı

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Şanlıurfa dahil 81 ilde Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askelerr için bir basın açıklaması yaptı.

81. ilde teröre lanet yağdı
Editör: Urfa Haber 63
16 Ocak 2024 - 17:53
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Şanlıurfa dahil 81 ilde Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan  askerler için bir basın açıklaması yaptı.
 
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz, PKK terör örgütünü lanetleyerek, şehitlerin kanlarının yerde kalmayacağını vurguladı.
Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, yaptığı açıklamada, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi.
 
Yavuz, terör ve şiddetin hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını belirterek, Türkiye'nin terörle kararlı bir şekilde mücadele ettiğini söyledi.
 
Terör örgütü PKK'yı lanetleyen Yavuz, şunları kaydetti:
Terörle mücadelede aynı hatalar yapılmaya devam edilirse bu terör bitmez. 90'lı yıllarda terörle mücadele ederken, o yıllarda doğan çocuklarımızı, bugün kucağımızda toprağa şehit vermemek için yeni tedbirleri almamız şart olmuştur.
Her şeyimizi sizlere borçlu olduğumuz aziz şehitlerimiz, mübarek kanlarınızla yoğurduğunuz bu kutsal topraklarda huzurla uyumanız için bizler, emanet ettiğiniz vatanımızı, bayrağımızı ve mukaddesatımızı gelecek nesillere koruyarak teslim edeceğimize söz veriyoruz. Ruhunuz şad, mekânınız cennet olsun."
Bu haber 410 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum