Reklam

7 Çocuklu 100 torunu olan 107 yaşındaki İdi Çınarci

Şanlıurfalı 107 yaşındaki İdi teyze, cumhurbaşkanına 'a övgüler yağdırdı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde yaşayan 7 çocuklu 100 torunu olan 107 yaşındaki İdi Çınarci ziyaret ederek hayır duasını aldı.

7 Çocuklu 100 torunu olan 107 yaşındaki İdi Çınarci
Editör: Urfa Haber 63
08 Mart 2024 - 09:59
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı gömülü kırsal Mahallesi'nde yaşayan, 7 çocuğu ve 100 torunu olan 107 yaşındaki İdi Çınarci, 1994 yılında eşi Mehmet Çınarci kaybetti. Eski yaşantılarının daha iyi olduğunu, eskiden çamaşırları elde yıkadığını söyleyen Çınarci, "Çocuklarım bana bakıyor, kendilerinden çok memnunum 3 kızım 4 oğlum 100'de torunum var. Hepsine Allah uzun ömürler versin İnşallah. Ben Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sürekli dua ediyorum, o bir dünya lideridir, bu bu yaşıma kadar böyle bir devlet adamını görmedim. Allah başımızdan eksik etmesin milletimiz ona sahip çıksın kendisine Allah uzun ömürler versin" dedi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, "Viranşehrimizin çınarı 107 yaşındaki İdi teyzemizin elini öpüp, dua aldık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sürekli dua ettiğini dile getiren İdi teyzemiz, bizlerin vesilesiyle selam ve duasını bir kez daha iletti. İdi teyzemize Rabbim güzel, sağlıklı ömür versin." ifadelerini kullandı.
İdi ‘nın oğlu İbrahim Çınarci annemi ve bizleri ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı’ya teşekkür ediyoruz,dedi.
 
Bu haber 527 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum