Reklam

5 Çocuktan sonra hayalini gerçekleştirdi!

Şanlıurfalı 5 çocuk annesi 45 yaşındaki Zehra Çiftçi şimdi üniversiteli oldu.

5 Çocuktan sonra hayalini gerçekleştirdi!
Editör: Urfa Haber 63
26 Ağustos 2023 - 11:52
Adana'da Yüregir AK Parti İlçe Başkanlığı yönetiminde yer alan Şanlıurfalı 5 çocuk annesi Zehra Çiftçi Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini kazandı.
Emine Erdoğan’ın “Nerede Kalmıştık” Eğitim Seferberliği Projesiyle liseyi bitiren Şanlıurfalı 5 çocuk annesi 45 yaşındaki Zehra Çiftçi şimdi üniversiteli oldu. Tek hayali Üniversiteye bitirip Diplomayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan elinden almaktır.
HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM
Zehra Çiftçi,”Sayın Emine Erdoğan hanımefendinin başlattığı "Nerede Kalmıştık" projesi çok kıymetli bir proje bu proje ile bir takım türlü sebeplerden dolayı yarım bırakan tüm kadınlarımızın bence bu fırsatı değerlendirip eğitimlerini tamamlamaları gerekiyor. Bu konudu ben bir örnek olduysam ne mutlu bana bunun içinde ayrı bir mutluyum gururluyumdur.
Kadınlar gelen negatif düşüncelere, negatif yorumlara kesinlikle önem vermesinler. Kendi iç seslerini dinlesinler içlerinden ne geliyorsa onu yapsınlar okumak istiyorlarsa yarım kalan okullarına devam etsinler.
İstediğim üniversiteye gidiyorum, İnşallah bundan sonra bir hayalim var. Üniversitenin başarıyla bitirip diplomamı da sayın Cumhurbaşkanımızın ve sayın Emine Erdoğan hanımefendinin elinden almaktır”dedi.
 
Bu haber 496 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum