Reklam
Reklam

1370 Delegenin İmzasıyla AK Parti Genel Başkanlığına Tek Adayı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde, bin 370 delegenin imzasıyla Genel Başkanlığa tek aday olan Erdoğan, partililere sesleniyor.

1370 Delegenin İmzasıyla AK Parti Genel Başkanlığına Tek Adayı
Editör: Urfa Haber 63
21 Mayıs 2017 - 11:02

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 998 gün aradan sonra yeniden genel başkan olacağı bugünkü olağanüstü kongrede, bin 370 delegenin imzasıyla Genel Başkanlığa tek aday oldu. Partililere seslenmek üzere kürsüye gelen Erdoğan, bir süre partililerin tezahüratları nedeniyle konuşmadı. Önce gelenlere teşekkür eden Erdoğan'ın sözleri sık sık sloganlarla kesildi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti kongresinde Ankara Arena'yı dolduran on binlere ve TV başında izleyen milyonlara hitap ediyor.

- Sizleri en kalbi duygularımla, hasretle selamlıyorum. Allah'ın selamı, bereketi hepinizin üzerinde olsun. Ankara'ya hoş geldiniz diyorum.

Seçilme yaşını 18'e düşürürken laf olsun diye yapmadık. Bu seçimde her kademeden gençlerimize verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz.

Tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum.

Türkiye'nin demokrasisi, ekonomisi ve güvenliği için gayret eden herkese teşekkür ediyorum.

O günü hatırlarsınız. 998 gün sonra aynı salonda nerede kalmıştık diye yine aynı salondayız. O gün bunun bir Fatiha olduğunu söylemiştik.

16 yılda her daim güçlenerek çıktık. En zor zamanımızda milletimizi hep yanımızda bulduk.

Bu haber 835 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum