Reklam
Reklam

1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmaları başladı

1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmaları, Fuar Merkezi'nde yoğun bir katılım ile başladı.

1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmaları başladı
Editör: Urfa Haber 63
01 Eylül 2023 - 11:31
Şanlıurfa'nın kültür ve turizm alanında önemli bir etkinliği olan 1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmaları, Fuar Merkezi'nde büyük bir katılımla başladı.
Şanlıurfa Fuar Merkezi’nde, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ile AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Cevahir Asuman Yazmacı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, bazı STK temsilcileri ve sektör yetkililerin katılımıyla “1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmaları” fuarının açılışı yapıldı.
Programın açılışı protokol konuşmaları ile yapıldı ve ardından stantların ziyaretiyle devam edildi.
Türk Hava Yolları Sponsorluğunda, Birleşik Arap Emirlikleri, Fas, Malezya, Suudi Arabistan, Azerbaycan, Rusya ve Almanya’dan Turizm ve Seyahat Yazarı ile yabancı Influencerler’in katılacağı Kültür ve Turizm buluşmalarında Türk Hava Yolları, TÜRSAB, TÜROB, TÜREB ve Türkiye genelindeki Belediyeler, Acenteler, Oteller olmak üzere 160 stant kuruldu. Dünyanın en eski ve sağlıklı Şanlıurfa Mutfağı üzerine Dr. Ender Saraç, Ramazan Bingöl ve Ömür Akkor söyleşilerinin yanı sıra Workshop ve Gastronomi etkinlikleri düzenlenecek.
 
Bu haber 1049 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum