Reklam
Reklam

Başkan Ekinci STK Ve Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, rutin esnaf ve STK ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Başkan Ekinci’nin son ziyareti, Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Birliği ile Oduncular ve Kömürcüler Odası oldu.

Başkan Ekinci STK Ve Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor
Editör: Urfa Haber 63
07 Aralık 2016 - 08:28

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci esnaf ve STK ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Rutin ziyaretlerini sürdüren Başkan Ekinci, esnafın sorunlarını ilgili kişilerden dinleyip sorunların çözümü için fikir alışverişinde bulunuyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve beraberindekilerin ilk ziyareti Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Birliği oldu. Burada Oda Başkanı Şefik Bakay ve yönetimi ile diğer oda başkanları tarafından karşılanan Başkan Ekinci, özellikle kayıt dışı ile mücadele ve çarşı bölgesi diye adlandırılan Haşimiye bölgesinin disipline edilmesi hususunda fikir alışverişinde bulundu. Başkan Ekinci’nin ikinci durağı ise Oduncular ve Kömürcüler Odası oldu. Burada da Başkan Hadi Öğe ve esnaf tarafından karşılanan Başkan Ekinci ve beraberindekiler bölge esnafıyla da bir süre sohbet etti.

Ziyaretler kapsamında açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, esnafımızın taleplerini yerine yetirmek ve yapılacak çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunmak üzere bu tarz ziyaretlerin devamının geleceğini söyledi. Başkan Ekinci, ‘’Bugün Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Birliği Başkanımızı ve çok değerli oda başkanlarımızı ziyaret ettik, onlarla bir araya geldik. Özellikle esnaflarıyla ilgili taleplerini bizlere ilettiler. Bu şehirde hepimiz beraber yaşıyoruz. Esnafı ile diğer sektörleriyle disiplinize edilmesi gereken durumlar vardır. Bunlarla ilgili bizlerin yapması gerekenleri konuştuk. Bundan sonraki süreçte gerek kayıt dışı ile mücadele, gerek çarşı bölgesini daha disiplinize edilmesi adına yapılması gerekenler var. Sağ olsun kendileri de bu durumda bizlerle beraber bu konuyu takip edeceklerini herkesin talebi olan daha düzenli bir çarşıda, daha düzenli bir Şanlıurfa’da yaşamak istediklerine dair talebi bizimle paylaştılar. Bizler de onlarla beraber inşallah şuan dile gelen bu sıkıntıların hepsini bir bir aşacağız.’’ Açıklamasında bulundu.

Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı M.Şefik Bakay ise, ‘’ Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci bey sağ olsun esnaf ve sanatkârlar odası birliğimizi ziyaret ederek, sorunlarımızla ilgili görüşmelerde bulunduk. Başkanımız esnaflarımızın sıkıntılarını dinliyor. Şanlıurfa biliyorsunuz turizm şehri olduğundan dolayı aşağı Haşimiye bölgesi kendisine aittir. Oradaki esnaflarımızla ilgili kararlarda, esnaf başkanlarımızla beraber istişare toplantısı yaptık. ‘’ Dedi.

Bu haber 885 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum