Viranşehir ve Birecik'te Kaçakçılık Operasyonu: Binlerce Sigara Ele Geçirildi

ABONE OL

Şanlıurfa'da jandarma ekiplerince Viranşehir ve Birecik ilçelerinde düzenlenen çalışmalarda 6 bin 940 adet gümrük kaçağı sigara ile 3 litre gümrük kaçağı alkol ele geçirildi. Olaylarla ilgili 25 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, tütün ve alkol kaçakçılığının önlenmesine yönelik çalışma başlattı. Ekipler, 17-27 Ağustos tarihleri arasında Viranşehir ve Birecik ilçelerinde kolluk faaliyetleri gerçekleştirdi.
BİNLERCE KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
Çalışmalar kapsamında yapılan kontrollerde 6 bin 940 adet gümrük kaçağı sigara ve 3 litre gümrük kaçağı alkol ele geçirildi.
25 ŞÜPHELİYE ADLİ İŞLEM
Ele geçirilen kaçak ürünlerle ilgili 25 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Jandarma ekiplerinin kaçakçılıkla mücadele çalışmalarının sürdüğü bildirildi.
 

viranşehir ve birecik’te kaçakçılık operasyonu: binlerce sigara ele geçirildi