Urfalı Vekilden Olay Tweet
HDP Şanlıurfa milletvekili İbrahim Ayhan, hava operasyonunda öldürülen PKK'lı için Twitter hesabından çok konuşulacak bir paylaşım yaptı.
HDP Şanlıurfa milletvekili İbrahim Ayhan, hava operasyonunda öldürülen PKK'lı için Twitter hesabından çok konuşulacak bir paylaşım yaptı.
TSK yaptığı açıklamada, Ovacık İlçesi'ndeki operasyonlarda, terör örgütünün sözde Dersim Eyalet Komutanı ve örgütün silahlı kanadı olan HPG'nin komuta konseyi üyesi de olan 'Baran Dersim' kod adlı İsmail Aydemir ile birlikte, 'Erdal' kod adlı Abdurrahman Akçin, 'Cilo' kod adlı Resul Balıkçı ve 'Botan' kod adlı Sedat Arslan olmak üzere 4 PKK'lının öldürüldüğünü duyurdu.
HDP'Lİ VEKİLDEN OLAY TWEET
HDP Şanlıurfa milletvekili İbrahim Ayhan, Twitter hesabından Tunceli'nin Ovacık ilçesinde 5 gün önce düzenlenen hava destekli operasyonda ölen Baran Dersim'' kod adlı İsmail Aydemir hakkında olay yaratacak bir paylaşımda bulundu.
HDP'li vekil, ''Dersim'in asi komutanı Baran Dersim ve Kobani direnişinin özgürlük savaşçısı Aziz Güler anınız önünde saygıyla eğiliyoruz.'' dedi.
MYNET