Suruç'ta vatandaşlara ücretsiz Diyetisyen ve psikolog hizmeti

ABONE OL

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde ihtiyaç duyan vatandaşlara diyetisyen ve psikolog hizmeti ücretsiz olarak verilmeye başlandı. Suruç Otogarının bitişiğindeki ilçe sağlık müdürlüğünde gelen vatandaşlar her iki branşta da danışmanlık hizmeti almaya başladı.

Suruç kaymakamlığının talimatıyla İlçe Sağlık Müdürlüğünün çalışmaları sonucu, vatandaşlara ücretsiz diyetisyen ve psikolog hizmeti verilmeye başlandı.
Suruç kaymakamlığının talimatıyla İlçe Sağlık Müdürlüğü yeni bir hizmet başlattı. Bu kapsamda Suruç Otogarının bitişiğindeki ilçe sağlık müdürlüğünde diyetisyen ve psikolog görevlendirildi. İhtiyaç duyan vatandaşlar, alanında uzman kişilerden ücret ödemeden danışmanlık hizmeti almaya başladı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Suruç ilçe Sağlık Müdürü, Dr. Necmettin Avan,”Suruç kaymakamlığının talimatıyla İlçe Sağlık Müdürlüğünün çalışmaları sonucu, vatandaşlara ücretsiz diyetisyen ve psikolog hizmeti vermektedir. Yararlanmak isteyen vatandaşlarımız Suruç Otogarının bitişiğindeki ilçe sağlık müdürlüğüne gidebilir”dedi.
 

urfa’da vatandaşlara ücretsiz diyetisyen ve psikolog hizmeti 5