Şanlıurfa'da Jandarma Haftasında Göz Dolduran Vefa Programı
Şanlıurfa'da Jandarma Teşkilatı'nın 187'nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Balıklıgöl Platosu'nda bulunan Dergâh Camii'nde mevlit programı düzenlendi. Programda şehitler için dualar edilirken, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve hatim duası okundu.
Şanlıurfa’da Jandarma teşkilatının 187'nci Kuruluş Yıl Dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
DERGÂH CAMİİ’NDE ANLAMLI PROGRAM
Şanlıurfa Balıklıgöl platosunda bulunan Dergâh camiinde Cuma namazı öncesi gerçekleştirilen programda, din görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim ve hatim duası okundu, şehitler için dua edildi.
Dergah camisinde düzenlenen mevlide, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Naci Aldemir, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, AK Parti İl Başkanı İlhami Günbegi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
PROTOKOL VE VATANDAŞLAR BİR ARAYA GELDİ
Programın ardından jandarma ekiplerince kurulan stantlarda vatandaşlara yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verilerek, çeşitli ikramlarda bulunuldu.
VALİ ŞILDAK’A ZİYARET
Kutlamalar kapsamında İl Jandarma Komutanlığı heyeti, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ı makamında ziyaret ederek teşkilatın 187’nci kuruluş yıl dönümünü paylaştı.