Şanlıurfa'da Dev Huzur Uygulaması! Binlerce Kişi ve Araç Kontrol Edildi

ABONE OL

Şanlıurfa'da polis ekiplerince düzenlenen Huzur-63 uygulamasında 28 aranan kişi yakalanırken, çok sayıda suç unsuru ele geçirildi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, asayiş olaylarının önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik uygulama gerçekleştirildi.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy’un katılımıyla düzenlenen Huzur-63 uygulamasında, 165 ekip ve 1020 personel görev aldı.
Uygulama kapsamında ekipler tarafından 10 bin 306 kişi, 5 bin 30 araç, 139 açık iş yeri, 72 park ve bahçe ile 34 umuma açık alan kontrol edildi.
Denetimlerde çeşitli suçlardan aranan 28 kişi yakalanırken, kurallara uymadığı belirlenen 17 iş yeri ile 293 araç ve sürücüsüne idari para cezası uygulandı. Ayrıca 5 motosiklet trafikten men edildi.
Uygulamalarda yapılan aramalarda ise 3 ruhsatsız tabanca, 1 kuru sıkı tabanca, 1450 paket gümrük kaçağı sigara, 52 kilogram kaçak tütün ve çeşitli miktarlarda narkotik madde ele geçirildi.
 

şanlıurfa’da dev huzur uygulaması! binlerce kişi ve araç kontrol edildi