Çevik Kuvvet Kavşağı Trafiğe Ne Zaman Açılacak?

ABONE OL

Şanlıurfa'nın en büyük köprülü kavşak projesi olan Çevik Kuvvet kavşağının ilk etabının Şubat 2019 tarihinde trafiğe açılacak.

Şanlıurfa’da yol çalışmaları ve iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Şanlıurfa’nın en büyük projelerinden olan Çevik Kuvvet, İpekyol kavşağı ve Narlıdere Kavşağındaki yol çalışmaları devam ediyor. Açılan alternatif yollar yetersiz kalırken, sabah ve akşam saatlerinde yollar trafikten geçilmeyecek duruma geliyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi yaptığı açıklama ile kavşakların çalışmaları konusunda da detaylar verdi. Narlıdere Kavşağının 10 günlüğüne trafiğe kapatıldığını üst taraftan geçen yolun son rutinlerinden dolayı tedbir amaçlı kapattıklarını 10 gün sonra kavşağın komplesinin trafiğe açılacağını söyledi.

Özellikle vatandaşların merakla beklediği, çalışmaları ile sürekli şikâyet alan Çevik Kuvvet kavşağı için yaptığı açıklamada, Çiftçi, Karayolları, yüklenici firma ve kendilerinin çalışmalarını sürdüğünü çevik kuvvet kavşağının ilk etabının ise Şubat 2019’da trafiğe açılacağını müjdesini verdi.