Başkan Aslan'dan Siverek çıkartması

ABONE OL

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl başkanlığı'nın başlatmış olduğu 'Gönül Seferberliği' programı kapsamında Anavatan Partisi Şanlıurfa İl başkanı Halil Aslan, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine Siverek ilçesinde devam ediyor.

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl başkanı ve MKYK üyesi  Halil Aslan, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.Yönetim kurulu üyeleriyle Siverek İlçesindeki esnaflarını ziyaret eden Halil Aslan, istek ve talepleri dinleyerek sohbet etti.
Başkan Aslan, esnaf ziyaretin ardından geçtğimiz gün kazada 4 kişinin  hayatını kaybetttiği ailiye taziyede bulundu.
Siverek ziyaretinden sonra açıklama yapan Başkan Aslan,”Bugün Siverek  çarşı esnafına ziyaret ettik, çok değerli Siverek çarşı esnafının sorunlarını yerinde dinledik Anavatanı partisini duyunca  mutlu oluyorlar yüzleri gülüyor gözleri doluyor.  Bizlerde o ruhu şanlıurfa’mıza yaşatıyoruz,yaşatacağız,yaşatmaya devam edeceğiz. Anavatan partisi İl başkanlığı olarak tüm Siverek Halkımızın yanında olacağız. Esnaf kardeşlerimizin sorunlarını tek tek dinleyip yerinde çözüm üreteceğiz biz merhum Turgut Özal’ın yolundan geliyoruz o ruhu Şanlıurfa’mızın güzüde ilçe siverek yaşatmaya geliyoruz”dedi.

başkan aslan’dan siverek çıkartması