Anavatan partisine dev katılım

ABONE OL

Anavatan Şanlıurfa İl Başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan, Şanlıurfa'da da her geçen gün büyük heyecan uyandırmaya devam ediyor. Anavatan Şanlıurfa il teşkilatı düzenlediği programla partiye katılım sağlayan yeni üyelerine rozet taktı.

Anavatan Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından ‘Üye kayıt ve toplu katılım’ töreni yoğun katılım gerçekleştirildi. İl Başkanlığında gerçekleşen parti katılımına Anavatan Şanlıurfa İl Başkanı ve MKYK üyesi,  Halil Aslan, yönetim kurulu üyeleri ve Anavatan Partisine gönül bağı olan kişiler katıldı.
Anavatan Şanlıurfa İl Başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan yönetim kurulu üyeleri katılımıyla gerçekleştirilen rozet takma töreninde yüzlerce kişi partiye katılım sağladı. Daha önce farklı siyasi partilere oy verenler Anavatan partisine destek sözü verdi.
Anavatan Şanlıurfa İl Başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan, tecrübeli, dürüst ve ilkeli siyaset yapan Sayın İbrahim Celebi'nin başkanlığında arılar yuvalarına yeniden  Anavatan ile dönmeye başladığını belirten Aslan,” Bugün Şanlıurfa’nın bir çok ilçesinde partimize katılım oldu. Anavatan bizimle eski ruhuna yeniden kavuşuyor. Katılımlarımız iler ki günlerde daha da artarak  devam edecektir.”dedi.

anavatan partisine dev katılım